DP İl Başkanı Adalı’dan Erzin Teşkilatına Ziyaret

0
309

dp il başkanı130 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel yönetimler seçiminin tarihi yaklaştıkça siyasi partilerde yaşanan hareketlilikler de gözle görülür oldu. Siyasi partilerin il başkanları, ilçe teşkilatlarını da sıkça ziyaret ederek siyasi atmosferi gözlemliyorlar. Demokrat Parti (DP) Hatay İl Başkanı Ziver Adalı da Erzin ilçe teşkilatını ziyaret ederek, yerel seçim öncesi partililerle bilgi alışverişinde bulundu.

DP Erzin ilçe binasında yapılan nezaket ziyaret toplantısına, İl Başkanı  Ziver Adalı’nın yanı sıra İl Başkan Yardımcısı Bedir Uçar, il yönetim kurulu üyesi Hatice Vanoğlu, Altınözü İlçe Başkanı Sadık Doğruer, Dörtyol İlçe Başkanı Abdülkadir Aslan, Erzin İlçe Başkanı Uğur Aksay, yönetim kurulu üyeleri, il meclis eski üyelerinden Fuat Karamustafaoğlu ile partililer iştirak ettiler.

Samimi ortamda geçen ziyarette kısa bir konuşma yapan DP İl Başkanı Adalı, yeni yerine taşınan ilçe teşkilatına hayırlı olsun temennisinde de bulunarak; “Yaklaşan yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını Hatay’ın her ilçesinde olduğu gibi Erzin’de de çıkaracağız. Bana göre herkesin görevini layıkıyla yapacağına inanıyorum. Ayrıca Demokrat Partimizin Erzin’deki duayeni Fuat Karamustafaoğlu’nun her zaman desteklerine ve yol göstericiliğine inanıyorum” şeklinde konuştu. Haber: Adil COŞKUNER-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here