Dörtyol Festivalinde ‘Gülşen’li Final

0
133

gülşen festivali2. İlk Kurşun Uluslararası Dörtyol Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali kapsamında pop müzik sanatçısı Gülşen konser verdi. Festival kapsamında son gün sahne alan Gülşen, birbirinden güzel şarkıları ve dansları ile izleyenlere güzel anlar yaşattı. Konsere, İlçe Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin binlerce Gülşen hayranı katıldı.

Ünlü sanatçının hayranları ve sevenleri konserin yapılacağı alanı saatler öncesinden doldururdu. Gülşen’i daha yakından görmek isteyen hayranları arasında zaman zaman izdiham yaşandı. Yoğun sevgi gösterileri ve alkışlar arasında sahneye çıkan Gülşen, sevilen şarkılarını dans grubu ile dans ederek seslendirdi. Konserde sevenleri de tempo tutarak Gülşen’e eşlik etti. Gülşen, kendisini izleyemeye gelenlere de; “Sizlerle burada olmaktan mutluyum iyi ki gelmişim” diye seslendi.

Dörtyol Belediye Başkanı Keskin, şarkılarıyla hayranlarını coşturan Gülşen’e ve festivale sponsoru olan bazı şirketlere plaket ve çiçek verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here