Dönmez; “İskenderun’u Sil Baştan Yaratıp, Hızla İyileştireceğiz”

0
40

Ak Partili Dönmez, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
“İskenderun’u Sil Baştan Yaratıp, Hızla İyileştireceğiz

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gazeteciler ile İskenderun’un geleceğini konuşan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, kente kazandırılması planlanan çalışmaları ve projeleri anlattı.

Yelken Kulübünde gerçekleşen toplantıda ilk olarak kısa, orta ve uzun vadede yapılacak olan çalışmalar paylaşıldı.

İskenderun’un kaybetmeye bir gün dahi zamanı olmadığını kaydeden Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez; “Uyumayacağız, çok çalışacağız. İskenderun’u sil baştan yaratıp, hızla iyileştireceğiz. Evelallah bunun için bilgimizde birikimimizde var” dedi.

Yaşanan felaketten olumsuz etkilenen kentimizde yapılacak ihale ve alımlarda, İskenderunlu esnaf ve iş insanlarından alımların yapılmasına özel önem göstereceklerinin altını çizen Dönmez; “Ne alınacaksa İskenderunlu esnaftan iş adamından alınacak” diye konuştu.

Özellikle çocuklar, gençler ve kadınlarımızın mutlu yaşamaları için güzel projeler olduğunu önemle vurgulayan Dönmez; “Üreten, gelişen, geliştikçe imrenerek bakılan bir İskenderun’u inşa edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Biz gençliğimize, dinamizmimize ve enerjimize güveniyoruz” dedi.

Geniş katılımla gerçekleşen basın toplantısında her konuyu ayrıntılı olarak anlatan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez; “Her kesimden insanımızın kardeşçe yaşadığı güneyin incisi güzel memleketimiz artık makus kaderine terk edilmeyecek. Artık biz varız. Biz memleket çocuğuyuz. Burada doğduk, burada öleceğiz. Bizim memleketimize borcumuz var. Herkes rahat olsun, birlik beraberliğimizin tüm enerjisini İskenderun’a harcayacağız” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını içtenlikle cevapladı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here