Dönmez, Deniz Ticaret Odasına Konuk Oldu!

0
69

mehmet dönmez17Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, İskenderun Deniz Ticaret Odası (DTO) yönetimine konuk oldu. Dönmez ve beraberindeki heyeti DTO Başkanı Bülent Kavsak ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Sohbet ortamında geçen ziyaretten yönetim olarak memnun olduklarını ifade eden İskenderun DTO Başkanı Bülent Kavsak, Dönmez’i yakından tanıdığını, kent ekonomisine ve istihdama büyük katkılar sağladığını belirtti. Dönmez’in azim ve gayretle iş yaşantısında başarı yakaladığını ve bundan da gurur duyduklarını kaydeden Kavsak, kısmet olduğu taktirde Dönmez’in belediye başkanlığını da en güzel şekilde yapacağına inandıklarını belirtti. Kavsak, Dönmez’e çalışmalarında da başarılar diledi.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez ise tek amaçlarının iktidarı İskenderun’a taşımak olduğunu belirtti. İskenderun’un Türkiye’nin en önemli yerleşim merkezlerinden biri olduğunu hatırlatan Dönmez; “Fakat ne yazık ki, iktidarla el ele veremediğimizden dolayı hizmetleri alamıyoruz. İnşallah 30 Mart’ta İskenderun halkının vereceği destekle İskenderun Belediyesini Ak Parti ile buluşturacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here