Doğu Akdeniz Üniversitesinden Keleşoğlu’na Ziyaret!

0
95

Nadiri; “Meslek Seçimi Kadar Üniversite Seçimi De Çok Önemlidir”

İlimizde bir dizi etkinlikler gerçekleştiren Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Nadiri, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’nu da ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen ziyarette konuşan Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu; “İlçemizde kariyer fuarı açarak, öğrencilerin kendi iradeleri ile geleceklerini seçme şansı tanıdık” dedi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Nadiri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Üniversitenin İskenderun Temsilcisi Kemal Ünsal ve diğer yetkililer ile birlikte nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu; “İskenderun’da üniversitelerin kendilerini öğrencilere bire bir tanıtmaları için her yıl fuarlar açmaktayız. Bu fuarlarımız bölgemizde etkili olmaktadır. Amacımız öğrencilerin kendi hür ve yetenekleri doğrultusunda doğru üniversitelerini seçmeleridir. Kısaca bizler fuarda öğrencilere, kendi iradeleri ile geleceklerini seçme şansı tanıdık. Öğrenciler, geleceklerini belirlerken aile baskısı ile değil, öğrencilerin kendi düşünceleri ile karar vermeleri kendileri için daha doğru olacaktır” dedi.

DAÜ Rektör Yardımcısı Nadiri de; “Böyle bir etkinlik gerçekleştirmenizden ötürü sizlere teşekkür ediyoruz. Kişilerin kabiliyetleri ve mutlu olacakları branşı seçmeleri kendileri açısında önemlidir. Elbette ki, meslek seçimi kadar üniversite seçimi de çok önemlidir. Öğrenciler, üniversitelerin farklılıklarını göz önünde tutup doğru tercih yapmalılar” şeklinde konuştu.

Nadiri, eğitim konusunda bu bölgeye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını duyururken, ziyaret sonunda Keleşoğlı ve Nadiri bir birlerine plaket takdim ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here