DOĞAKA Eğitimleri Başladı

0
73

tümsiad7“İhracat Kapasitesinin ve Kurumsal Yapının Geliştirilmesi” eğitimi TÜMSİAD Hatay Şube binasında başladı.

DOĞAKA Teknik Destek programları arasında yer alan eğitim programı TÜMSİAD Hatay Şubesinin Proje hazırlayarak DOĞAKA’ya sunması ve DOĞAKA’nın projeyi kabul aşamalarından sonra TÜMSİAD Hatay şubesinde başladı. 30 kişilik katılımcı ile başlayan projeye TÜMSİAD Hatay Şube üyeleri büyük ilgi gösterdi.

TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren, “İhracat Kapasitesinin ve Kurumsal yapının geliştirilmesi” Teknik Destek Programının Üye işletmelerinin iharacat kapasitesi ve kurumsal yapısına bölge ve ülke bazında olumlu katkılar sağlamasını amaçlayarak DOĞAKA’nın Teknik Destek programlarına proje hazırladıklarını kaydetti. Eğitimin 14-16 Aralık ve 21-22 Aralık tarihleri arasında TÜMSİAD Hatay Şube binasında yapılacağını belirterek, eğitim programının katılımcılara hayırlı olmasını diledi.

Başkan Gülsüren ayrıca, DOĞAKA Teknik Destek Programlarının önemine dikkat çekerek projeler hazırlamaya devam edeceklerini ve bu programlar sayesinde üyelerini daha donanımlı hale getirmeye çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here