Dingil; “İskenderun’u Eski Beldelerimizle Bütünleştireceğiz”

0
115

bld-denizciler1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizciler’deki hizmet binası Konferans salonunda esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Seyfi Dingil, İskenderun’u eski beldelerle bütünleştireceklerini belirtti.

Vatandaşlarla sohbet eden, istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Başkan Seyfi Dingil, İskenderun’a bağlanarak, mahalle olan beldelerle bütünleşileceğini, getirilecek olan yeni ünitelerle buraların hareketleneceğini ve cıvıl cıvıl hale getirileceğini söyledi.

Belediye meclisiyle uyum içerisinde çalışıldığını belirten Başkan Seyfi Dingil; “İskenderun Akdeniz’in parlayan yıldızı olacak. Çok büyük projelerimiz var. Hemen hemen hepsi bitti. Bütün problemleri beraber çözeceğiz. Çok yol kat ettik. Cuma günü büyükşehir ve bizim bütçe geçtikten sonra oturup ne yapabiliriz, nasıl ortak proje yapabiliriz buna bakacağız. İskenderun lehine ne varsa bunu kabul edeceğim. Yeter ki İskenderun’un menfaati olsun.

bld-denizciler2

Eski Beldelerimizle yeniden yapılanıyoruz, yeniden bütünleşiyoruz. Bu beldelere yeni üniteler getiriyoruz. Burayı hareketlendirecek çok sayıda yeni ünite getiriyoruz. Beldeler cıvıl cıvıl olacak. Beldelerin arkasından çevre yolu geçireceğiz” dedi.

Toplantıda Denizciler Kredi Kefalet Kooperatifi ve Denizciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Sönmez de yaptığı konuşmasında, esnafla bir araya gelen Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek; “Bir araya gelmemizdeki amaç İskenderun’a yeni katılan eski beldeler ve köylerdeki esnafların sıkıntılarını, taleplerini dile getirmektir. Sorunların çözüleceğinden umutluyuz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda, Başkan Yardımcıları Ergün Gözüküçük ve Cemil Çengel ile daire müdürleri vatandaşların isteklerini not etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here