Dingil; “30 Mart Şimdiden Hayırlı Olsun”

0
44

akp iskenderun1Ak Parti Büyük Hatay Mitinginde İskenderun’dan Yoğun Katılım Oldu

Ak Parti’nin düzenlediği Büyük Hatay Mitinginde İskenderun farkını gösterdi. İskenderun’da mitingin yapılacağı alana giden binlerce İskenderunlu, Başbakan’ın konuşması sırasında İskenderun seninle gurur duyuyor şeklinde tezahürat yaptı. Başbakan ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in ve diğer ilçe adaylarının platforma çıkması ile coşku daha da arttı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da, devleti iyi tanıyan, Hatay’ın gerçek bir evladıyla  hizmetleri devlet, yerelle bütünleşerek yürütmek istediklerini dile getirdi. Hatay’ın, Türkiye ve kendileri için önemine işaret eden Başbakan Erdoğan, kentin medeniyet ışığı olduğunu söyledi.

İskenderun’dan mitinge giden binlerce vatandaş ise Erdoğan’a sevgi gösterilerinde bulundu.

Miting sonrasında bir açıklama yapan Seyfi Dingil ise; “Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın katıldığı mitingimize gelen tüm hemşerilerime ve miting süresince emeğini bizlerden esirgemeyen tüm parti teşkilatına, bu muhteşem görüntünün ortaya çıkmasında katkısı olan her bireye sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 30 Mart’ta başta büyükşehir olmak üzere İskenderun’u alacağız. 30 Mart şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here