Deva Partisi İskenderun İlçe Yönetimi İstifa Etti!

0
33

İskenderun İlçe Başkanı Av. Güven Gündüz, ‘Kamuoyuna Duyurumdur’ başlığıyla kendisinin ve tüm ilçe yönetiminin görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Yaptığı yazılı açıklamayla 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle görevlerinden istifa ettiklerini duyuran Gündüz, istifa nedeni olarak ‘ortak akıl ve istişare kültüründen uzak kalınması’nı gösterdi.

Gündüz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)’nde 1 yılı yakın süre İl Başkan Yardımcılığı, 1 yılı aşkın süredir ise İskenderun İlçesi Kurucu İlçe Başkanlığı görevini, yakın dostlarımın bildiği üzere birçok bedel ödeme pahasına canımı dişime takarak, Genel Başkan Sn. Ali Babacan’ın ‘Türkiye’ye Deva Olmaya’ yönelik attığı adımlarına yol arkadaşlığında bulundum. 04.06.2022 Tarihinde 1.Olağan Kongremizi gerçekleştirerek İskenderun’da her biri birbirinden değerli aydınlık bir Türkiye hayalleri kuran yol arkadaşlarım ile yönetimimi oluşturarak bugüne kadar var gücümüzle çalışmaya devam ettim.

Partimiz içerisinde yaşanan ve ne kadar dile getirdiysek de çözümü yönünde atılan adımların ortak akıl ve istişare kültüründen uzak kaldığını fark etmiş olmamdan ötürü 01.11.2022 tarihinde Yönetim Kurulu ile yapmış olduğum istişare gereği olarak Kurucu İlçe Yönetimimizle birlikte teşkilat görevlerimizden istifa etmiş bulunmaktayım.

Bu süre zarfında bize yol arkadaşlığı ve ağabeylik eden ve görevden el çektirilen İl Başkanımız Sn. Sabit Coşkun beye emekleri için teşekkür eder, Yeni atanan İl Başkanı Sn. İlker Eker beye ve ekibine başarılar dilerim.

Gerek İl Yönetiminde gerek İlçe Yönetiminde bizlerle bu davaya hiçbir menfaat gözetmeksizin gönül veren bütün dostlarıma teşekkür ederim. Haklarınızı helal edin. Birçok değerli insan tanıma şerefine nail oldum hepiniz var olun. Yaşanılabilir bir ülke hayalimiz ile memleket adına mücadele etmeye sonuna kadar devam edeceğiz.” (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here