Dernek Yönetiminden Taraftara Teşekkür!

0
65

hatayspor taraftar8“Tribünler Her Zaman Dolmalı!”

Hatayspor’un Yeni Malatyaspor’u güzel bir futbol mücadelesi sonunda 3-0 yenerek liderliğini perçinlemesi taraftarları çok sevindirdi. Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetimi de dernek bünyesindeki gruplara katılarak stadyumda müthiş bir ambiyans oluşturan tüm Bordo-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlara teşekkür etti.

Dernek yöneticileri, maçı 6 bini aşkın taraftarın izlediğini belirterek; “Bundan sonraki maçlarda da aynı desteği ve tribünlerinin tıklım-tıklım dolmasını bekliyoruz. Yeni Malatyaspor maçının artık unutulması ve Cumartesi günü oynanacak kritik Çankırıspor maçına odaklanması gerektiğini hatırlatıyoruz. Taraftarlar olarak Hatayspor’umuzla gurur duyuyoruz. Bu önemli maçta da Hatayspor’u yalnız bırakmamak ve desteklemek amacıyla Cuma günü gecesi Çankırı’ya yola çıkılacaktır. Hatay’ın zengin işadamlarına sesleniyoruz. Başarılı olan ve maddi desteğe ihtiyacı olan Hatayspor’a sahip çıkın” değerlendirmesinde bulundu.

Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, göreve seçildiği günden bugüne kadar gerek Hatayspor’a gerekse Taraftarlar Derneğine her konuda destek verdiğini de hatırlatan derneği yöneticileri; “Savaş’ı taraftarlar olarak seviyor ve Hatayspor camiasına yaptığı hizmetlere bir kez daha teşekkür ediyoruz” dediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here