Denizciler ve Mustafa Kemal Mahallelerine Kapalı Spor Salonu Yapılıyor

0
85

Kentteki spor yatırımlarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Mustafa Kemal Mahallesinde yapılacak olan kapalı spor salonu projesinin yerinde Muhtar İsa Taş ile birlikte incelemelerde bulundu.

Yer Teslimleri Gerçekleştirildi

Daha önce kente 15 farklı spor tesisi kazandırdıklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı; “Kentin farklı bölgelerinde hizmete sunulan spor tesislerimiz ile pek çok önemli spor aktivitesine de ev sahipliği yapıyor.  Spora verdiğimiz desteğimiz İskenderun’da yaşayan herkesin spor yapmasına kadar devam edecek. Yapılan spor yatırımlarımız ile hem çocuklarımız, gençlerimiz ve mahalle sakinleri spor yapıyor hem de herkesimi spora teşvik etmiş oluyoruz” dedi.

Yeni Spor Salonlarını Kentimize Kazandıracağız

İskenderun Belediyesi olarak spor alanındaki yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Tosyalı; “Bu kapsamda ihtiyaç duyulan bölgelerde spor salonları yapmaya devam edeceğiz. Yeter ki vatandaşlarımız spor yapmak istesin. Biz kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

Başkan Fatih Tosyalı’ya Teşekkür

Yer teslimi gerçekleştirilen Kapalı Spor Salonu projesinden dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür eden Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş ise; “Sağ olsun Başkanımız bizlerin her zaman yanında. Mahallemizde birçok hizmet yapılıyor, yapılmakta. Çalışmalarında Başkan Fatih Tosyalı’ya çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here