Deniz Ticaret Odası’ndan İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

0
109

itso-dto ziyaretİskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak ziyarette yaptığı konuşmasında; “Sizler gibi bizlerde seçimlerden yeni çıktık ve çalışmalara başladık. İskenderun’a hizmet anlamında el birliği ile hareket etmemiz lazım. İskenderun deniz şehri ve denizinden yeteri kadar istifade edemiyoruz. Bu potansiyelin çok iyi değerlendirilmesi lazım! İskenderun’a yapılacak her türlü hizmette birlikte hareket edebiliriz. İskenderun için bazı projelerimiz var. Bu projelerin hayata geçirilmesi ile şehrin denizinden daha da istifade edilebileceği kanısındayım” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Oda olarak İskenderun’un menfaatlerine yönelik yapılacak çalışmalarda gerek esnafımıza gerekse İskenderun halkına faydalı olacak projeleri hayata geçirmemiz lazım. Bu konuda İTSO olarak bizim de bazı projelerimiz var” dedi.

İskenderun ekonomisinin ağırlıkta görüşüldüğü ziyarette Limanın özelleşme sürecinden sonra İskenderun ekonomisine, esnafa yansımalarının da ele alındı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here