DENEYAP, İskenderun Gençlik Merkezinde Öğrencilerine Kavuşmak İçin Gün Sayıyor

0
63

Milli Teknoloji Hamlesi destekli Atölye Eğitimi DENEYAP İskenderun Gençlik Merkezinde öğrencilerine kavuşmak için gün sayıyor.

Deneyap Türkiye Teknoloji Atölyelerine ön başvurusu onaylanan adayların sınav yeri tercih işlemlerini tamamlamaları için son gün 7 Ekim 2021.. Adayların başvuru sürecini ve seans seçim işlemleri için KYS (Kurumsal Yönetim Sistemi)  https://www.t3kys.com/  üzerinden mutlaka takip etmeleri gerekmektedir. Ön başvurusunu tamamladıktan sonra sınav salonu ve sınav saatini seçen adayların başvuru aşaması tamamlanmış olup, sınav tarihini beklemeye koyulacaklar.

Daha önce e-sınav başvuru sürecinin başladığı duyurulan DENEYAP Atölyeleri e- sınav başvuru süreci de 7 Ekim 2021 23.59’da sona erecek. Adayların elektronik ortamda yapılacak olan sınava ön başvurularını https://www.t3kys.com web sitesi üzerinden 7 Ekim 2021 saat 23.59’a kadar tamamlamaları bekleniyor.

Eğitime dâhil olmak isteyen öğrenciler ilk olarak e-sınava girecekler. Sınav ortaokul ve lise seviyesinde olup, 2020-2021 eğitim öğretim yılında 4. ve 5. sınıflar ortaokul sınavına, 8. sınıf, 9. sınıf öğrencileri ile lise hazırlık sınıfı öğrencileri lise sınavına dâhil olacaklardır.

E-sınav matematik, fen, algoritma ve genel kültür bölümlerden oluşur. Sınav 40 sorudan oluşmakta ve 100 dakika sürecektir.

Sınav, 11-31 Ekim 2021 tarihleri arasında adayların seçim yaptıkları tarih ve saatte İskenderun Gençlik Merkezinde elektronik ortamda yapılacak. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here