Defne Belediye Meclisi Kararı İvedilikle Oyladı

0
119

samandağ yolu1Başkan Yaman; “Ölüm Yolu Olmaktan Çıksın”

Defne Belediye Meclisi, yıllardır tamamlanmayan Samandağ yoluyla ilgili Karayollarının kamulaştırma koridoru ile ilgili maddeyi ivedilikle oyladı.

Defne Belediyesi’ne bağlı Subaşı ek hizmet binasında Defne Belediye Meclisi, Başkan Dr. İbrahim Yaman başkanlığında toplandı. Defne Belediye Meclisi, Tavla ve Subaşı Mahallelerinin sınırları içerisinde kalan Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün kamulaştırma ile ilgili kararını oylarken, yerleşim alanlarına isabet eden alanların kamulaştırılması, istinat duvarlarının yapılmasına ilişkin çalışmaların imar komisyonu tarafından da titizlikle incelendiği belirtildi.

Konuyla ilgili Meclis üyelerini bilgilendiren Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, geçtiğimiz hafta içerisinde hayatını kaybeden Dr. Ali Ulvi Kassap’ı rahmetle anarak; “Geçtiğimiz gün yitirdiğimiz Dr. Ali Ulvi Kassap’ın hayatını kaybettiği yerde alınan geçici önlemleri yerinde inceledim. Meclisimizin acil olarak oyladığı karar, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Samandağ yolu güzergahında, ilçemize bağlı Tavla ve Subaşı Mahallelerimizin sınırlarını kapsıyor. Bu konuda vatandaşlarımızın kaybı olmamasına özen gösterdik. Temennimiz, bu yolun en kısa zamanda tamamlanmasıdır. Yapılacak istinat duvarları hem uygun ve hem de vatandaşlarımızın lehinedir. Bu yolun ölüm yolu olmaktan çıkarılması gerekli ve elzemdir. Genç yaşta yitirdiğimiz Dr. Ali Ulvi Kassap bu yolda son ölüm olsun” ifadesini kullandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here