Darısı İskenderun’a..!

0
66

antakya belediye2Antakya’nın Pırıl-Pırıl Olması İçin Antakya Belediyesi Gece-Gündüz Çalışıyor. İskenderun Halkı da Aynı Önemin Kentimizde de Gösterilmesini İstiyor…

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri daha temiz bir Antakya için, gece gündüz demeden hizmet vermeye devam ediyor. Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şehrin dört bir yanına hizmet götürme anlayışıyla çalışan ekiplerin, gece-gündüz hizmet verdiği belirtildi. Açıklamada ayrıca şunlara yer verildi;

“95 mahallelik nüfusa hitap eden Antakya Belediyesi olarak, şehrin dört bir yanına hizmet götürmeyi hedef edindik ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Antakya Belediyesi olarak pırıl-pırıl bir Antakya için sorumluluk alanımızda bulunan tüm cadde ve sokakların temizliğine hususi önem veriyor, bunların yanı sıra ibadethane, okul bahçeleri, tarihi ve turistik önem taşıyan bazı mekânlarımızın en güzel şekilde temizlenmesini sağlıyoruz. Antakya Belediyesi pırıl-pırıl bir Antakya için hizmetlerini tüm hızıyla sürdürüyor.”

antakya belediye3

Temizliğe Önem Veriyoruz…

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci de temizliğe çok önem verdiklerini vurgulayarak; “Antakya’nın tarihi ve medeniyetler şehri olması dolayısı ile tertemiz ve pırıl-pırıl olmasını çok önemsedik. Bu kapsamda Antakya’mızın başta merkezi olmak üzere bütün mahallelerinde temizlik konusunda özel bir gayret gösterdik. Bu doğrultuda yaptığımız özel protokollerle, Antakya sınırları içerisinde bulunan 183 cami, 3 kilise, 1 havra, 30 ziyaret ve türbede vatandaşlarımızın daha rahat ibadet edebilmeleri için temizlik çalışması yaptık. Bu kapsamda bütün ibadethanelerimiz en az ayda bir kere olmak üzere ekiplerimiz tarafından temizleniyor” şeklinde konuştu.

İskenderun Temizlikten Muzdarip!

Antakya Belediyesinde temizlik işleri sıkıntısız bir şekilde yürütülürken, Ak Parti Belediyecili şiarıyla göreve başlayan İskenderun Belediye idaresi ise önceki meclis toplantısında, temizliğin büyükşehre ait olduğunu ifade ederken kentin kirliliğinden temizlik firmasını sorumlu tutmuştu.

İskenderun halkı ise, temizliğin kime ait olduğunu veya sorumlunun kim olduğunu değil kentin kirliliğini konuşuyor. İskenderunlular, kentin temizlenmediğinden şikâyet ederken, buna bir an önce kalıcı bir çözüm bulunmasını istiyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here