Cumhuriyet Kupaları Sahiplerini Buldu!

0
71

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. Yıldönümü kutlamaları kapsamında, İskenderun Belediyesi’nin desteğiyle 19-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Cumhuriyet Kupası tenis turnuvasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi. Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası’nın ödül törenine, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer, katıldı.

İskenderun Belediyesi Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nde 10. yıl Marşı ile başlayan ödül töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Dönmezer; “Belediye Başkanımız Dr. Yusuf Civelek gençlere, çocuklara, kent insanına çok önem veriyor. Bu önemi de yaptıklarıyla her zaman gösteriyor. Böyle anlamlı günde düzenlenen tenis turnuvasına emeği geçen hocalara ve tenis turnuvasına katılan gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye olarak, spor tesisleri yapıldığını ve sportif etkinliklerin de sıkça düzenlendiğini ve desteklendiğini belirten Başkan Yardımcısı Dönmezer, herkesin Cumhuriyet Bayramını da kutladı. Ödül töreninde, dereceye girenler madalyalarını alırken, ayrıca turnuva kokteyli de düzenlendi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here