‘Cumhur Başkanlığa Hazır’ Konulu Değerlendirme Toplantısı

0
90

akp-degerlendirme1‘Cumhur Başkanlığa Hazır’ Konulu Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Başkanlık Sistemi Gerekliliği Hakkında Bilgiler Verdi…

Geçtiğimiz hafta sonu, AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın katılımı ile Karayılan Kültür Merkezinde “Cumhur Başkanlığa Hazır” konulu değerlendirme toplantısı ve Arsuz’da AK Parti İl divan toplantısı düzenlendi.

Karayılan’daki değerlendirme toplantısı ve Arsuz’daki il divan toplantısına İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç ve il yönetimi, AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Ayhan Bodur ve ilçe teşkilatı, sandık müşahitleri, mahalle temsilcileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri katılım gösterdi.

akp-degerlendirme2

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, ‘Cumhur Başkanlığa Hazır’ değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada ülke gündemini değerlendirerek Başkanlık sistemi gerekliliği hakkında genel bilgiler verdi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek; “Bizlerde millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. 15 Temmuz ruhunu korumalıyız. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, hükümetimiz gece gündüz demeden halka hizmet için çalışıyorlar. Ülkemizin daha ileri gitmesi için yoğun çaba gösteriyorlar. AK Parti hizmetin ve milletin partisi olduğunu geçen süre içerisinde herkese ispatladı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve hükümetimizin büyük çabaları ile artık dünyada mazlumların yanında olan ve mazlum insanlara yardım eden bir Türkiye var” dedi.

akp-degerlendirme3

Halka hizmet hakka hizmet felsefesi ile hareket ettiklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil; “Belediye olarak birçok projeyi hayata geçirdik, geçirmeye devam ediyoruz. Bazıları başladı, bazıları devam ediyor, yıllardır el atılmayan sorunlara el attık. Kısır çekişmelerin kimseye faydası yok. Ele ele bu millete hizmet için çalışmamız lazım. Bizlerde aynı doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Amaçlarının ve hedeflerinin daha güzel ve gelişmiş bir İskenderun olduğunun altını çizen Başkan Seyfi Dingil; “Bunun içinse durmadan yorulmadan çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sağolun var olun” diye konuştu.

Daha sonra yapılan konuşmalarda Başkanlık Sistemi hakkında fikir alışverişinde bulunarak çeşitli sunumlar yapıldı. Toplantının diğer ilçelerde de belirli aralıklarla devam edeceği bildirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here