Culha; “Yeni Bir Kent Oluşturmak İçin Yola Çıktık!”

0
80

culha-igc1İskenderun Gazeteciler Cemiyetine nezaket ziyareti gerçekleştiren CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha; “Aday adaylığı sürecinde doğru ve objektif bir yaklaşım sergileyen basın mensupları inanıyorum ki, seçim sürecinde de aynı düşünceler ile hareket edeceklerdir” dedi.

Madenli Belediye Başkanı Süleyman Kireççi, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Arsuz ilçe yönetimi, Belediye Başkan Aday Adayı Yıldız Bor ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Arsuz Belediye Başkan Adayı Culha, burada basın mensupları ile bir araya geldi. Aday adaylığı sürecinde doğru ve objektif bir yaklaşım sergileyen basın mensuplarına teşekkür eden CHP’li Culha; “İnanıyorum ki, basın mensubu arkadaşlarımız aynı düşüncelerini seçim sürecinde de sürdüreceklerdir” değerlendirmesinde bulundu.

culha-igc2

Ziyaret esnasında, Arsuz Belediye Başkanı olması halinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler de veren Culha; “Arsuz, ilçe olması ile birlikte karşımızda yeni pırıl pırıl bir ilçe var. Tarihi, coğrafyası ve konumu ile eşsiz bir yerdir. Bizde bu yeri yönetmeye talip olduk. Bakir ve yeni kuruluyor olmasından ötürü seçimi kazanmamız halinde öncelikli işimiz iyi bir planlama ile modern ile kent yapmak için bilimsel olarak altyapı çalışmasını gerçekleştireceğiz. Bu çalışmalarımız içerisinde bilim adamları, sivil toplum örgütleri ve halk olacaktır. Her çalışmamız bilimsel anlamda olacak. Çünkü biz, yeni bir kent oluşturmak için yola çıktık. Hizmetlerimizin merkezinde insan olacaktır. Bu bizim ana hedefimizdir” şeklinde konuştu.

CHP’de Arsuz Belediye başkanlığı için aday adayı olanlarda bir kopma olmadığını dile getiren Culha, CHP çatısı altında çalışmalarını sürdürdüklerinin de altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here