Culha, Arsuz’u İspanya’da Tanıtacak

0
78

nazım culha16Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Tarihi Kentler Birliği’nin 16-19 Ekim 2014 tarihleri arasında İspanya’nın Endülüs Bölgesi olarak adlandırılan Sevilla, Granada, Cordoba kentlerini kapsayan teknik inceleme programına katılmak üzere bugün İspanya’ya uçacak.

Tarihi Kentler Birliği’nin daveti üzerine, tarihi, doğal ve kültürel dokunun korunması, yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması çalışmaları kapsamında yurtdışında örnek teşkil eden tarihi kentleri incelemek üzere İspanya’ya gidecek olan Culha, birlik üyesi belediye başkanları ile birlikte burada gerçekleştirecekleri ziyaretlerde kentler ve yerel yönetimler arasında Sevilla, Granada ve Cordoba kentlerindeki yetkililerle de önemli temaslarda bulunacak.

Tarihi Kentler Birliği’ne üye belediye başkanlarının olumlu izlenimler ve yeni tecrübeler edineceği inceleme gezisinde Başkan Nazım Culha, hem Arsuz’u uluslararası düzeyde tanıtmaya çalışacak, hem de turizm konusunda işbirliği temasları gerçekleştirecek.

19 Ekim 2014 Pazar gününe kadar sürecek inceleme gezisi nedeniyle Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha görevine dönene kadar, yerine Belediye Meclis Üyesi Ali Kemal Güçlü vekalet edecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here