Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor

0
129

bld-cop-konteyneri1İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, pis koku ve haşerelere karşı şehirde bulunan çöp konteynerlerni, ilaçlı köpükleme sistemi ile dezenfekte etmeye devam ediyor. Kurban Bayramı sonrasında hızla devam eden çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye olarak çevreye her zaman önem verdiklerini kaydederek; “Halk sağlığını korumak amacıyla tüm çöp konteynerleri tek-tek ilaçlandı. Bayram sonrasında kirlenen konteynerler daha hijyenik ve temiz hale getirildi. Ayrıca çevreye atılan başıboş atıklar da temizlendi. Ekiplerimiz kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Halk sağlığına da önem verdiklerinin altını çizen Başkan Seyfi Dingil; “Amacımız halkımıza hijyenik ortam sağlamak. Bayram boyunca ister istemez kurban atıklarından dolayı hem sokaklar hem de çöp konteynerleri kirlendi. Sokak ve çöp konteynerlerinin kokmasını önlemek, vatandaşlarımızın daha temiz çevrede yaşamasını sağlamak amacıyla temizlik ekiplerimiz konteynerleri hemen yıkadı ve ilaçladı” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here