Çolak; “Taraftar Kalpten Desteklemeli!”

0
57

Düşme potasından çıkabilmek için büyük önem taşıyan Sivas Dört Eylül maçı hazırlıklarını aralıksız bir şekilde süren İskenderunspor 1967’nin teknik heyeti ve futbolcular, Pazar günkü maçı alacaklarına inanıyorlar. İskenderunspor 1967 yönetimi, buna İskenderun halkının da inanmasını ve stadı doldurarak, güçlerine güç katmalarını bekliyor.

İskenderunspor 1967 futbolcuları, Teknik Direktörü Durmuş Ali Çolak gözetiminde çalışmalarını büyük bir özveri ve ciddiyetle sürdürüyor. Dün futbolcularına topla pas çalıştırması yaptıran Çolak, daha sonra güç ve kondisyon çalıştırması yaptırdı. 5 Temmuz stadında yapılan antrenmanı Kulüp Başkanı Nuri Üysen, yönetim kurulu üyeleri, taraftarlar ve spor adamları da izledi. Çift kale maçta futbolcuların performansları yönetimi memnun etti.

Pazar günkü maça oldukça hızlı başlamaları gerektiğini futbolcularına anlatan Çolak; “Adıyaman’da hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ancak orada şunu hepimiz çok iyi gördük ki, bir şehir takıma ne kadar güvenir ve destek olursa o kadar başarılı olur! 20 bin kişi stadı doldurdu ve takımlarına destek verdiler. Bizler de burada bu desteği bekliyoruz. İskenderunspor’u düşürmemek için bizler elimizden geleni yapıyoruz. Aynı duyarlılığı İskenderunlu sporseverlerden de bekliyoruz.

Futbolcu kardeşlerim ile birlikte mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. İnşallah önümüzdeki maçları da alarak bu takımın ligde kalmasını sağlarız. Bunda da taraftarlarımıza çok ciddi ihtiyacımız var. Buradan sesleniyorum; lütfen gelin takımınıza sahip çıkın! Bu maç bizler için çok önemli ve maçı taraftarlarımızla birlikte almak istiyoruz. Bu takıma bugün sahip çıkarsak kurtarırız. Yarın sahip çıkmak istense de çok geç olur” dedi. Çolak, taraftarların kalbi ile bu takımı desteklemelerini istedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here