Çocuğu İçin Uygun İlik Arayan Polis, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

0
240

erzin polis1İlik kanseri olan çocuğu için 3 ay önce memleketine tayin isteyen polis memuru, trafik kazasında hayatını kaybetti.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü’nden tayin olarak üç ay önce Erzin Emniyet Müdürlüğü’nde göreve başlayan Mustafa Satin’in (45) ilik kanseri çocuğunu tedavi ettirmek için Amerika’ya gitmeyi planladığı öğrenildi.

Dörtyol ilçesine bağlı Kuzuculu Mahallesi’nde önceki akşam saatlerinde kullandığı traktöre bir taksinin çarpması sonucu hayatını kaybeden polis memuru Mustafa Satin için, görev yaptığı Erzin Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

erzin polis2

Eşinin arkasından ağıtlar yakan acılı eş Merkuza Satin; “Mustafa’m beni bırakıp nereye gidiyorsun. Bizi yalnız bırakma Mustafa’m. Hasta çocuğumuzun için, hanım bunun tedavisini sen de öğren demiştin. Öleceğini biliyor muydun Mustafa’m” diyerek gözyaşlarını tutamadı. Mustafa Satin’in cenazeye katılan oğlu da babasını asker selamı ile uğurladı.

Öz geçmişinin okunmasının ardından cenaze, memleketi Dörtyol’a bağlı Kuzuculu Mahallesi’nde toprağa verildi. Mustafa Satin’in, Osmaniye Emniyet Müdürlüğü’nde görevliyken ilik kanseri çocuğu için memleketi Hatay’a tayin istediği belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here