Civelek; “Halkımıza Eşit ve Adaletli Hizmet Yapıyoruz”

0
120

Başkan, Meydan Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Meydan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, idare müdürleri ile birlikte Meydan Mahallesini ziyaret eden Belediye Başkanı Civelek, yapılan çalışmalara değindi ve sakinlerle sohbet etti. İlk defa bir belediye başkanının halkın sorununu dinlediğini belirten mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar’ın da katıldığı mahalle ziyaretinde,  sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalar yapıldığını ve halkımıza adaletli ve eşit hizmet sunulduğunu belirten Belediye Başkanı Civelek, yıllardır ihmal edilmiş tepe mahallelere hizmet götürüldüğünü anımsattı.

Altyapı çalışmalarının, zahmetli ama olmazsa olmaz olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Civelek, yapılan drenaj kanallarıyla geçtiğimiz günlerdeki kuvvetli sağanak yağışa rağmen bir sıkıntı olmadığını, drenaj kanalı yapımının süreceğini söyledi. Başkan Civelek; “Yaptığımız insana hizmet. Önemli olan samimi olmak ve halka hizmet etmektir. Önemli olan çocuklarımıza daha iyi yaşama imkânı sağlayabilmek. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Çalışmalara en acil ve hayati olandan başlandığını, bu kapsamda içme suyu şebeke döşenme çalışmasının hala devam ettiğini belirten Başkan Yusuf Civelek; “Halkımız musluğundan akan suyu içebilmelidir. Kullanılan su aynı zamanda içilebilen su da olmalıdır” diye konuştu.

Kültürümüzü yaşatacak olan Kent Müzesi restorasyonu, köprü, iskele, nikâh salonu, taziye evi yapımı ve trafik ulaşım planı çalışmalarına da değinen Belediye Başkanı Civelek, imar planı çalışmasının yol haritası olacağını da sözlerine ekledi.

Meydan Mahallesine parke taşı döşendiğini, kanalizasyon çalışmasının ise devam ettiğini belirten Başkan Civelek, kentsel dönüşüm ve imar planıyla daha düzgün yerlere kavuşulacağını da ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here