Cıncık; “Halkımıza En Doğru Hizmeti Sunmaya Çalışıyoruz”

0
102

igc ziyaret13İGC Yeni Yönetiminden Kaymakam ve Emniyet Müdürü Ziyaretleri

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu Üyeleri, bugün İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ile İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı makamlarında ziyaret ettiler.

İGC Yönetim Kurulu ilk ziyaretini Kaymakam Hasan Özyiğit’e gerçekleştirdi. Kaymakam Özyiğit, basın mensuplarının toplumun aydınlatılmasında, yönetim ile halk arasında köprü olmasında çok önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Özyiğit, İskenderun gibi her geçen gün büyüyen ve adeta kabına sığmayan bir kentte görev yapmanın önemine değinerek; “Gazetecilerin hassasiyetle uygulaması gereken en önemli kural doğrulardan ayrılmamak. Yaşadığımız bu büyük ve güzel kentin sosyo-ekonomik tüm özelliklerini gözetmek dikkat edilmesi gereken bir konudur. Biz yöneticiler olarak halkımıza sizin aracılığınız ile ulaşıyoruz. Bu yüzden haberlerinizi büyük hassasiyet ile yazmanız önem arzetmektedir. Hepinize emeklerinizden dolayı teşekkür eder,  yeni yönetiminize başarılar dilerim” dedi.

igc ziyaret14

İGC Başkanı Veysel Cıncık da yaptığı konuşmada, gazeteciler olarak güç birliği içinde birlikte hareket ettiklerine dikkat çekerek; “Toplumun hassasiyetlerini her zaman gözetmek zorundayız. Haber olacak ya da olmayacak konuları ayırarak halkımıza en doğru hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Sizlere de desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

İGC Yönetim Kurulu Üyeleri, daha sonra İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı makamında ziyaret ettiler. Balcı, halkın haber almasını sağlayan basın mensuplarına  yasalar çerçevesinde ellerinden gelen desteği verdiklerini belirterek, yeni yönetimi kutladı.

İGC Başkanı Veysel Cıncık da, yaptıkları başarılı ve özverili görev nedeniyle tüm teşkilat adına İlçe Emniyet Müdürü Balcı’yı kutladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here