Çıkmadık Candan Ümit Kesilmez!

0
115

Menemen Belediyespor: 0 – İskenderunspor 1967: 4

Stat: Menemen Şehir

Hakemler: Sacit Keşkek***, Ayhan Endar***, Ahmet Ayaz***

Menemen Belediyespor: Serhat*, Barış*, Güneşcan* (Dk. 59 Alican*), Ersin*, Murat**, Mansur* (Dk.44 Bedrican*), Yasin*, Mazlum*, Erhan*, Tunahan* (Dk. 66 Derman*), Ramazan*

İskenderunspor 1967: Çetin***, Başaran***, Mehmet** (Dk.33 Şevki**), İsmail**, Sedat***, Okan**, Can**, Uğur* (Dk. 66 Ferhat*), Abdurrahman**** (Dk.77 Aykut*), Hüseyin**, Burak***

Goller: Dk. 20, Dk. 61 Abdurrahman, Dk. 45 Burak, Dk.72 Sedat

Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz İskenderunspor 1967 Menemen deplasmanında patladı. Güçlü rakibine 4 gol birden atan Mavi-Turunculu ekip, bu galibiyetle ligde kalma umutlarını diğer haftalara taşımasını bildi.

Ligde oldukça zorlu günler geçiren İskenderunspor 1967, onur mücadelesi verdiği ligde, bu hafta sonu grubun güçlü ekiplerinden Menemen Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Maça oldukça etkili başlayan İskenderunspor 1967 sahadan 4 gollü galibiyetle ayrılmasını da bildi. Maçın kahramanı 2 gol birden atarak takımını galibiyete taşıyan Abdurrahman oldu. Temsilcimizin diğer golleri Burak ve Sedat’tan geldi.

Oldukça kritik olan Menemen Belediyespor maçına atak başlayan Mavi-Turunculu ekip, 20. dakikada günün etkili ismi Abdurrahman’ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra etkili oyununu sürdüren ve rakip kalede gol arayan İskenderunspor 1967 ilk yarının son dakikasında Burak ile bulduğu golle oldukça rahatladı. İlk yarı 2-0’lık skorla tamamlandı.

İkinci yarıya da arzulu başlayan İskenderunspor 1967 61. dakikada ise yine Abdurrahman ile farkı 3’e çıkardı. Gole doymayan temsilcimiz, 72. dakikada da Sedat ile bir gol daha bularak adeta geçen haftaların acısını Menemen Belediyespor’dan çıkardı. Maçta başka gol olmayınca 90 dakika İskenderunspor’un 4-0’lık galibiyeti ile sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here