CHP’nin Toplantısında Tek Hedef Çıktı; “CHP’yi İktidara Taşımak”

0
129

chp aday tanıtım1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekilleri ve adayları, İl Teşkilatının düzenlediği toplantıda bir araya geldi. Antakya HATMEK Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda birlik, beraberlik mesajları verildi.

Toplantıya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, MYK Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, CHP Hatay Milletvekilleri Hilmi Yarayıcı, Mevlüt Dudu, Serkan Topal, Birol Ertem, adaylar Riyat Kırmızıoğlu, Servet Mullaoğlu, Döndü Dilan Bedir, Mehmet Gözel, Bilgen Duman, Nermin Yıldırım Kara, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katılım gösterdi.

chp aday tanıtım2

Toplantıda bir konuşma yapan Milletvekili Mevlüt Dudu; “CHP’nin muhteşem toplantısı herkese birlik ve beraberlik örneği oldu. Hep birlikte el eleyiz. CHP’yi iktidara taşıyoruz. Herkes görsün, herkes bilsin” dedi.

Daha sonra söz alan Milletvekili Serkan Topal da; “İktidara giden yolda Cumhuriyet Halk Partimiz bütün örgütüyle seçime hazırdır. Bugün burada yaptığımız aday tanıtım toplantısındaki coşku ve heyecan görülmeye değerdir. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, yaşasın barış, kardeşlik, özgürlük mücadelemiz” şeklinde konuştu.

chp aday tanıtım3

CHP’nin 5’ci sıra adayı Riyat Kırmızıoğlu da burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlikle, el ele vererek CHP’nin iktidara taşınacağının mesajını tüm kamuoyuna bildirdi. Kırmızıoğlu; “Önce Birlik diyen Hatay, tüm kadrolarıyla seçime odaklanmıştır. Hatay’da vatandaşlarımız kararını vermiştir. Bu coşku iktidara yürüyüşün ayak sesleridir. Çözerse CHP Çözer!” diyerek 1 Kasım’da iktidarın el değiştireceğine inandığını kaydetti.

Tüm vekillerin birer konuşma yaptığı toplantıda, “CHP’yi İktidara Taşımak” ortak amaç olarak belirtildi. Antakya’daki etkinlikler Seçim Koordinasyon Toplantılarıyla devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here