“CHP’nin Büyümesine Engel Olamayacaklar”

0
88

chp belen39CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Haklarında Çıkan İddialara Sert Yanıt Verdi…

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, parti binasında bir basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sözlerine, kayınvalidesini kaybeden genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na başsağlığı dileyerek başlayan Yüksel; “Genel başkanımıza başsağlığını, Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Teşkilatı adına huzurunuzda iletiyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belen ilçesinde ve mahallelerinde büyümesinden ve gelişmesinden rahatsız olan çevreler olduğunu öne süren Yüksel; “Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Teşkilatı hizmet ettiği zaman, işten atılan ve işsiz gençlerine sahip çıktığı zaman bundan rahatsız olanları sizin takdirinize bırakıyorum” dedi.

Belen CHP teşkilatının, Hatay Büyükşehir olmadan önce de üzerine düşen görevi ve tarihi sorumluluğu yerine getirdiğini hatırlatan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, büyükşehir belediyesini kazandıktan sonra güçlerine güç katarak, yaşadıkları yeri severek, hizmete ve mücadeleye devam ettiklerinin ve edeceklerinin altını çizdi.

Davet Edilmediğimiz Yere Gitmeyiz

Basına yansıyan bazı konulara da açıklık getiren Yüksel; “İssume’de bir toplantı yapılıyor haklı olarak gazeteci arkadaşımız soruyor. Bu toplantıda Belen CHP teşkilatı neden yoktu. İfade etmek istiyorum biz o toplantıya davetli değildik. CHP Belen Teşkilatı davet edilmediği yere gitmez gitmeyecektir de. O toplantıda bitmiş tükenmiş birini ön plana çıkaranları çıkarmak isteyenleri yaptıklarıyla baş başa bırakıyorum. Büyükşehri Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın bu konuyla bir ilgisi ve bilgisi olduğunu zannetmiyorum çünkü Belen CHP Teşkilatının nasıl bir gayret içinde çalıştığını çok iyi biliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın çağırdığı birçok toplantıyı organize ettiğimiz gibi seçim öncesi ve seçim sonrası köy köy mezra mezra gururla gezmiştir. Hizmetleri anlatmıştır. CHP’nin politikalarını anlatmıştır. O kişi bizi çok iyi biliyor ve biz onu vicdanı ile baş başa bırakıyoruz.

Değerli milletvekilim Sayın Mevlüt Dudu o toplantıda boş anına gelmiştir bizi unutmuştur. Yoksa vicdanı elvermez. Belen CHP teşkilatının nasıl çalıştığını, vefakar ve cefakar olduğunu çok iyi biliyor. Bir müddet sonra Belen CHP Teşkilatını ziyaret edecektir. Kendisini bekliyoruz. 2012 yılında yapılan kongrede aynen şu ifadeleri kullanmıştır; “Bizim Belen CHP Teşkilatına bir özür borcumuz var. 2011 seçimlerinde başkanıyla, yönetim kuruluyla, kadın kollarıyla ve gençleriyle en çok çaba sarf eden Belen Cumhuriyet Halk Partisidir” demiştir. Nerede demiştir. Belen CHP Teşkilatı kongresinde demiştir. O borcun ödenmesini bekliyoruz ve en iyi şekilde gururla ağırlayacağız.

Bunun, İssume mahallesinde sayıları 5-10 geçmeyen CHP’liyim deyip ortalıkta dolaşan bir lobinin işi olduğu açıktır. Onları da vicdanları ile baş başa bırakıyoruz” şeklinde konuştu.

chp belen40

CHP’nin Büyümesini Engelleme Çabası İçindeler

CHP’nin büyümesinde ve gelişmesinde rahatsız olan bazı çevrelerin ve ilçede yayınlanan bir gazetenin CHP Teşkilatını bir dizayn etme ve yönlendirme çabası içerisine girdiğini vurgulayan Yüksel; “Yerel gazetelerin bin bir emekle çıkarıldığını çok iyi biliyoruz. Yalnız bu gazete bir vicdansızlık örneği sergileyip bazı olayları çarpıtarak, yönlendirerek CHP’nin büyümesini engelleme çabası içerisine girmiştir. En son kurban bayramı törenine 50-60 kişilik partili arkadaşımla katıldık. Girerken de çıkarken de herkesle bayramlaştık. Gazete aynen şöyle diyor. “Kimsenin elini sıkmadan bayramlaşmadan çıkıp gittiler…” Çok yazık diyorum yüzlerce şahit, fotoğraf ve video karesi vardır. Kesinlikle bir protesto yoktu” dedi.

Geçtiğimiz 10 Kasım törenlerine de değinen Yüksel; “Törende emeği geçen miniklere saygımız sonsuz, yetkililere saygımız sonsuz, fakat o 10 Kasım törenlerinde de İstiklal Marşımız başka bir müzik tonuyla ve ritimle şiir şeklinde söylendiği için İstiklal Marşımıza sahip çıkmak adına ve M. Akif Ersoy’a yapılan saygısızlık adına töreni terk ettik. Yine böyle bir şey olursa bu sefer daha sert bir sesle o salonu terk edeceğiz. Değerli belediye başkanımız Adnan Vurucu gazeteye beyanat vermiş. Bizim o salonu terk edişimizi esefle kınamış. Bende kendisini söz verdiği halde 30 tane insanı işten çıkardığı için esefle kınıyorum” diye konuştu.

Üzerimize Düşen Görevi Yapmaya Devam Edeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Teşkilatı olarak yaptıkları çalışmaları da kısaca anlatan Yüksel; “Belenin tarihinde ilk defa 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında şehitler abidesinde toplanarak şanlı bayrağımızla fener alayı düzenlemiştir. 10 Kasım’da Belen tarihinde ilk defa, Atamıza saldırıların arttığı bu zamanlarda 400 tane Atatürk büstünün yakılıp yıkıldığı bir dönemde 200-300 tane okulumuza saldırıların yapıldığı bir dönemde şanlı bayrağımızın yırtılıp yakıldığı bir dönemde Atatürk Anıtında Yasin-i şerif okutulup saygı nöbeti tutulmuştur.

İşte bazı çevreler Cumhuriyet Halk Partisinin bu çalışmalarından rahatsız oluyorlar. Hiç rahatsız olmasınlar. CHP üzerine düşen görevi sizlerin verdiği kuvvetle ve destekle sonuna kadar yapmaya devam edecektir. Belen Cumhuriyet Halk Partisi ısrarla ön seçim isteyecektir ve istemeye devam edecektir. Şuan Cumhuriyet Halk Partisi Belen Teşkilatı, Kadın Kollarıyla, Gençlik Kollarıyla ve yönetimiyle partilileriyle seçime hazırdır” diyerek sözlerini tamamladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here