CHP’liler Sarımazı’da Esnaflarla Buluştu

0
102

chp belen63CHP Belen İlçe Yönetimi, Sarımazı Mahallesi esnafları ve sakinlerinin dertlerini dinledi, sorunlarına ortak oldu.

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, çok sayıda parti üyesiyle Sarımazı Mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Salı günleri kurulan semt pazarındaki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Başkan Yüksel, pazara gelen mahalle sakinleriyle de sohbet etti. Renkli görüntülere sahne olan ziyaretlerde yapılan sohbetler dikkat çekiciydi. Ziyaretler esnasında en ilginç diyalog ise Derebahçe Mahallesinde ikamet eden genç bayanla yaşandı.

chp belen64

İlçe Başkanı Yüksel seçimler üzerine sohbet ederken oyunu hangi partiye kullanacağını sorması üzerine genç bayanın cevabı ilginç oldu. Genç bayan; “Her siyasi parti seçim zamanı vaatler veriyor. Ama hala biz Derebahçe Mahallesi gibi uzak bir yerden pazara yayan gidip geliyoruz. Buralara servis var ama mezbahanenin oraya servis yok. Her hafta çok sıkıntı çekiyoruz. Buna bir çözüm bulmanızı istiyoruz” dedi.

Böyle bir talebin üzerine çeşitli notlar tutturan Başkan Yüksel; “Bu konuyu inceleyip gerekli yerlere bildireceğiz. Vatandaşların rahat olması ve istekleri bizim için çok önemlidir. Tabi vatandaşlarımızın bizlere bu tür rahatsız olduğu konuları söylemeleri gerekir. Bu konuyu yakından takip edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here