CHP’li Vekil Kara; “Hatay’ı Parlamentoda En Gür Sesle Temsil Edeceğiz”

0
17

28’ci Dönem Hatay Milletvekili olarak TBMM Genel Kurulu’nda yemin ederek görevimize başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay milletvekili Nermin Yıldırım Kara; “Milletimizin bize verdiği görevi layıkıyla yerine getirecek; dün olduğu gibi bugün de, yarın da demokrasi ve hukukun üstünlüğünü ülkemizde yeniden tesis etmek için mücadeleye kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kadim kentimiz Hatay ve tüm ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.

Hatay’ın sorunlarını mecliste gündeme getirmek ve çözüm üretmek adına bıkmadan yorulmadan mücadele edeceğini söyleyen Vekil Kara; “Demokrasinin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Hatay halkının sesi olmak için elimden gelenin en fazlasını yapacağım sivil toplum örgütlerinden gelen bir arkadaşınız olarak… Bu milletin sesi olarak, özellikle 6 Şubat depreminden sonra bölgemizin çok önemli ihtiyaçlarının varlığı aşikar, çok ciddi yardımlara ve ihya edilmesine ihtiyaç duyulan bu dönemde bu onurlu görevi almak benim için çok kıymetli. Bölgemizi, özellikle Hatay’ı, medeniyetlerin başkenti, tarihin doğduğu bu coğrafyayı tekrardan ayağa kaldırmak için yapılabilecekleri en güçlü sesle parlamentoda dile getireceğiz. Kadınlar siyasete zarafeti getirir, nezaketi getirir, toplumun her alanında, sosyal anlamda, ekonomik anlamda…

Aynı zamanda da siyasi platformların, mahalli idarelerden belediye seçimlerinde görev almaları ve parlamentodaki görevleri açısından bunun çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Kadınlar her platformda en fazla şekilde temsil edilmeli diye düşünüyorum. Kadınların ve özellikle de gençlerin sesi olacağım için çok mutluyum” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here