CHP’li Lütfü Savaş Belen’e Çıkarma Yaptı

0
125

lütfü savaş30Projelerimizi Bir-Bir Hayata Geçireceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş seçim çalışmaları kapsamında Belen’de bazı ziyaretlerde bulundu.

Başkan Savaş Belen’de ilk olarak esnaflarla bir araya geldi. Belen esnafı Başkan Savaş’a yoğun ilgi gösterdi. Burada esnaflara hitaben konuşan Başkan Savaş bütün ilçelerin master planını yaptıklarını ifade ederek projelerinin hazır olduğunu büyükşehir ile birlikte projeleri bir-bir hayata geçirmeye başlayacaklarını kaydetti.

Savaş, esnafların ardından Belen Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Belen Ziraat Odası’nı da ziyaret etti. Savaş ziyaret ettiği oda temsilcileri ile fikir alışverişinde bulundu.  Belen merkezdeki ziyaretlerinin ardından İssume Konutları,  Cırtıman, Soğukoluk ve Şekere köylerinde muhtarlar ve köy sakinleri ile de bir araya geldi.

Soğukoluk’a Teleferik Sözü…

Soğukoluk’ta halka konuşurken teleferik sözü veren Başkan Savaş, yayla turizminin 3 ay ile sınırlı kalmaması gerektiğini ifade ederek; “Bölge halkının başlıca geçim kaynağı olan yayla turizminin 3 ay ile sınırlı kalmaması gerektiğini düşündüğümden bu turizmin yaz-kış var olması için projelerimiz var. Büyükşehir ile birlikte Belen’deki yayla turizmini dünyaya tanıtacağız” diye konuştu.

Başkan Savaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade deden Soğukoluk köyü muhtarı Uğur Tat, başkanın her zaman kendilerini ziyaret ettiğini ve sorunlarını dinlediğini ifade ederek, en kritik günlerde Lütfü Savaş’ın birleştirici bir rol üstlendiğini de dile getirdi.

lütfü savaş31

İssume Konutları’nda Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Kadın Kollarının organize ettiği programda İssume sakinleri ile de bir araya gelen Başkan Savaş, burada Büyükşehir Belediyesinin çalışma sistemini ve getirdiği yenilikleri anlattı. Antakya Belediye başkanlığı süresince son 50 yılın en fazla altyapı çalışmasını yaptığını ifade eden Savaş; “Stratejik planlarımız ve projelerimiz hazır. Bu kente kazandırdığımız en büyük şey de muhtarlarımız ve belediye başkanlarımız ile yaptığımız huzur toplantılarıdır” dedi.

Sandıklara Sahip Çıkalım!

İssume’deki programda Başkan Savaş’ın ardından konuşan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu da İssume halkının her zaman kendilerine moral verdiğini belirterek; “Türkiye siyasetinin ilk 5 önemli adamından biri iken bu memlekete hiçbir şey kazandırmayanlar, nasıl olur da Büyükşehir ile birlikte Hatay’a hizmet getirileceğini ifade ediyor” değerlendirmesinde bulundu.

Programa katılan bir diğer milletvekili Refik Eryılmaz da sandığa sahip çıkılması gerektiğine vurgu yaparak, Hatay dışında okuyan ya da yurtdışında çalışan vatandaşların da gelip Hatay’ın geleceği için oy kullanması gerektiğine dikkat çekti. Eryılmaz, Lütfü Savaş’a inançlarının sonsuz olduğunu da dile getirdi.

Belen programında Başkan Savaş’a, CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu ve Refik Eryılmaz’ın yanı sıra CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu, CHP Belen Belediye Başkan Adayı Fevzi Yüksel ve parti üyeleri eşlik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here