CHP’li Kırmızıoğlu Belen’de Partililerle Buluştu

0
107

riyad kırmızıoğlu24Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Belen ilçesi ziyareti kapsamında Belen CHP İlçe teşkilatını ziyaret etti. Kırmızıoğlu Belen CHP İlçe teşkilatında yoğun ilgi ile karşılandı.

CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, desteklerinden ötürü partililere teşekkür ederek; “Siz değerli dostlarıma politika yapmak yerine sizleri dinlemek ve sorularınıza yanıt vermek isterim” dedi.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu konuşmasında Hatay’ın 15 ilçesinin sorunlarını, çözümleriyle birlikte tartışmak üzere ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarından oluşturacağı A takımını hayata geçirmek istediğini belirtti.

riyad kırmızıoğlu25

Hatay’ın en eski yerleşim yeri olan Belen ilçesinin sağlık konusunda hiç hak etmediği yerde olduğunun altını çizen Kırmızıoğlu, halkın sağlığa erişiminin önündeki engelleri kaldırmak için CHP iktidarının sağlık alanındaki çalışmalarında Hatay’da öncelik verecek yerlerden birisinin Belen olduğunu kaydetti. Belen ilçesine sağlık alt yapı sorunlarının çözümünün mevcut iktidar tarafından sürekli önlendiğini belirten Kırmızıoğlu, halkın sağlığına kavuşmak için başka bir ilçeye gitmesinin problem olduğunu bildiğini söyledi.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu Belen ilçesinde, Suriyeli sığınmacılardan dolayı oluşan problemlerin çözümünde Belen halkıyla birlikte hareket edeceğini de sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here