CHP’li Güven, AKP’den Aday Adaylığı Başvurusu Yaptı

0
69

erzin-mehmet güven2Erzin’de 3 dönem belediye başkanlığı yapan, 40 yıl Cumhuriyet Halk Partisi’nde mücadele eden Mehmet Güven (65) CHP’den istifa ederek, belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yeni partisi Ak Parti’den yaptı. Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanı Sadullah Ergin’le Ankara’da makamında görüşerek, projelerini anlatan Güven, akşam saatlerinde Ak Parti Erzin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Kalabalık bir vatandaş topluluğu ile parti binasına gelen Mehmet Güven, İlçe Başkanı Abdullah Yakar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

40 yıldır aktif siyasetin içerisinde olduğunu hatırlatan Güven; “Allah ömür verdiği müddetçe, bundan sonraki siyasi hayatıma Ak Parti teşkilatı içerisinde devam edeceğim. Genel merkez beni aday yapar veya yapmaz. Memleketimiz için hayırlısı olsun. Ben aday olmasam da aday olacak arkadaşımızın maddi manevi arkasındayım. Aday adayı olduğumu buradan açıklıyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin” dedi.

Ülkemizin barışa ve sükûnete ihtiyacı olduğunu söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Yakar da şartları tutan her vatandaşın partilerinden aday adayı olabileceğini söyledi. Yakar, yıllarca CHP’de siyaset ve belediye başkanlığı yapmış birisinin kendi partilerinden aday adaylığı için başvurmasını ve onu destekleyenlerin partilerine gelmesini kendi açılarından olumlu karşıladıklarını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here