CHP’li Basus; “Yolsuzlukların Son Bulduğu Bir Ülke Ümidiyle Mutlu Yıllar”

0
144

yeni yıl-jorj basusCumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Jorj Basus, yeni yıl nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Yeni yılda, vatanı yeniden birleştirmenin, hürriyeti yeniden kazanmanın en büyük görev olduğunu ifade eden Basus; “Halk uyanmıştır: Artan İşsizlik, Yoksulluk, Yolsuzluk ve Ulusal varlıklarımızın iktidar sahipleri tarafından yağmalanmasına, bu halk artık izin vermeyecektir. Hak arayanların ve tepkilerini dile getiren üniversite öğrencilerinin medya aracılığıyla dışlanmaya çalışıldığı, cezaevlerinin aydınlarla, iktidar karşıtlarıyla doldurulduğu ve yolsuzluk rüşvet skandallarının ayyuka çıktığı bir ülke izledik. Yeni yılda, iktidarı yönetenlerin kapanan gönül  ve vicdan gözlerinin 2015 yılında açılmasını temenni ediyorum.

2015 yılında Eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal yaşama hayatın her alanında güzel günler getirmesini diliyor, insan hakları ihlallerinin olmadığı; açlığın, yoksulluğun, işsizliğin en aza indiği yolsuzlukların son bulduğu bir ülke özlemiyle tüm hemşerilerimin yeni yılını sağlık, huzur, mutluluk ve kardeşlik dileklerimle kutluyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here