CHP’li Aday Adayı Akkülah, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

0
346

nalan akkülah4“Cumhuriyetin Değerlerini Korumak İçin Bu Yola Çıktım”

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adaylığını açıklayan Av. Nalan Akkülah, Genel Merkez’e adaylık başvurusunu yapmasının ardından Yelken Kulübünde düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Akkülah’a CHP İskenderun Belediye Meclisi üyesi Fatma Korçak, CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Beyaz Karaman eşlik etti. CHP’nin güçlü ve donanımlı kadın aday adayı Av. Nalan Akkülah, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Hatay gibi modern bir kente kadın bir adayın yakışacağını düşünerek yola çıktığını belirten CHP milletvekili aday adayı Av. Nalan Akkülah, Cumhuriyet’in ilke ve devrimlerini korumak için sonuna kadar mücadele edeceğini vurguladı.

nalan akkülah5

Akkülah; “Cumhuriyetin değerlerini korumak için çıktığım yolda Cumhuriyet Halk Partisi’ni insan haklarının, kadın-erkek eşitliğinin, çağdaşlığın ve modernleşmenin güvencesi olarak görüyoruz. Bu düşünceyi tüm topluma anlatmak ve hayata geçirmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Türkiye’nin temel koşulu kadını ve erkeği ile eşit bir toplumdur. Biz CHP olarak işçinin, emeklinin, çiftçinin, kadınların, çocukların kısacası toplumun her kesiminin sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Av. Nalan Akkülah Kimdir?

İskenderunlu olan Av. Akkülah, İlk, Orta ve Lise tahsilini Hatay Atatürk Koleji’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. İskenderun’da Hazine Avukatlığı, Hâkim Adaylığı ve İskenderun Sosyal Sigortalar Kurumu Müdürlüğü’nde Avukat ve Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Emekli olduktan sonra Akkülah Hukuk Ofisinde Serbest Avukat olarak mesleğini sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Av. Nalan Akkülah, Av. Ahmet Akkülah ile evli ve iki çocuk annesi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here