CHP Üyeleri Bitişik Köyü Erikler Mezarlığının Bakım ve Temizliğini Yaptı

0
251

chp etkinlik2Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun ilçe teşkilatınca düzenlenen parti içi eğitim kapsamında uygulanan sosyal sorumluluk projeleri aralıksız sürüyor. CHP İskenderun ilçe teşkilatı üyelerinden oluşan bir grup proje kapsamında Bitişik Köyü Erikler mezarlığının bakım ve temizliğini köylülerle birlikte yaptı.

CHP parti içi eğitim ve sosyal sorumluluk kapsamında daha çok insana ulaşmak ve sosyal bağları güçlendirmek için uygulanan projelerden birisi de Bitişik köyünde uygulandı. Bitişik köyü mezarlığının temizlenmesi ve düzenlenmesi amacıyla köylülerle bir araya gelen İskenderun CHP üyelerinden oluşan bir grup, mezarlıkta bulunan ağaçları budayarak bakımlı hale getirdi. Daha sonra mezarları ve çevredeki yabani ot ve çalıları da temizleyen grup, mezarlık kapısındaki kulübeyi de boyayarak yeni bir mezarlık tabelası da astı.

Çalışmaları büyük bir memnuniyetle karşılayan Bitişik köyü sakinleri de CHP’lilere yardımcı oldu. 3 gün süren çalışmalar sonunda Bitişik köyü mezarlığı güzel bir görünüme sahip oldu.

Yaptıkları çalışmalar ile ilgili konuşan CHP üyeleri, “Çalışmalarımız bununla sınırlı kalmayacak. Halkla bütünleşmek adına bu sosyal sorumluluk projelerimizi sürdüreceğiz. Amacımız hem insanlarımıza faydalı olmak, hem de partimizi daha çok insanla buluşturmaktır” dediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here