CHP PM Üyesi Kaya’dan Başkan Nehir’e Teşekkür

0
126

CHP PM üyesi Yıldırım Kaya, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i ziyaret etti. Başkan Nehir’le makamında bir süre görüşen PM Üyesi Kaya daha sonra belediyenin çalışmalarını yerinde inceledi.

Semt Pazarı, Hz. Hızır Türbesi çevresi, İpek Köyü’nü ziyaret eden PM Üyesi Yıldırım Kaya, Başkan Nehir’i başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak; “Samandağ Belediye Başkanı Sayın Mithat Nehir’i ziyaret ettik. Çağdaş belediyecilik anlayışından ve örnek hizmetlerinden dolayı, değerli başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Nehir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “CHP PM üyesi Sayın Yıldırım Kaya’ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Özgürlük ve demokrasi mücadelesinde değerli duruşundan dolayı her zamandan halkımızın takdirini kazanmış bir siyasetçi olan Sayın Kaya’nın ziyaretinden memnuniyet duyduğumu ifade ediyorum” dedi.

CHP İl Sekreteri Av. Halil İbrahim Özgün, CHP Hatay İl yöneticisi Semir Baklacı, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı, Belediye Meclis Üyesi Sabit Yorgun hazır bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here