CHP Parti Okulu Öğrencileri, Projelerini Hayata Geçirdi

0
80

chp parti okulu2CHP Parti Okulu, eğitimlerini bitirenlere verilen Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde ilk grup projesini hayat geçirdi. İlçe Başkanı Süleyman Uyar, ilçe yöneticisi Edip Gürlek, Gökmeydan eski Belediye Başkanı Akil Karaciğer, İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Cem Karpuz ve parti üyesi İlyas Araz, Aşağı Kepirce köyünden maddi imkânı müsait olmayan çocukların, velileri ile birlikte ‘Bir Çocukta Sen Güldür’ projesi kapsamında keyifli bir gün geçirmelerini sağladılar.

chp parti okulu3

Proje hakkında bilgiler veren CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar; “CHP parti okulu olarak verdiğimiz parti içi eğitim sonrası bizlere verilen görev, proje üreterek sunmamızdı. Bizler böyle bir etkinlik planladık. Bizlerle birlikte parti içi eğitime katılan diğer arkadaşlarımızda farklı projelerle çeşitli etkinlikler düzenleyecekler. Amacımız çeşitli nedenlerle sosyal etkinliklerden uzak kalan ailelerin çocuklarını alışveriş merkezinde ağırlamaktı. Onların mutluluğu, neşesi bizleri çok mutlu etti. Bizim projemizin devamı olacak. Başka köylerden çocukları da çeşitli etkinliklerde bir araya getireceğiz” dedi.

Etkinliğe katılan çocuklar ise CHP üyelerine teşekkür ederek; “Burada oyun alanında çeşitli oyuncaklara binerek keyifli dakikalar geçirdik, yemeğimizi yedik ve AVM’yi gezme imkanı bulduk. Çok güzel bir gündü, bugünü asla unutmayacağız. Bizleri buraya getirenlere çok teşekkür ediyoruz” dediler. Güzel bir günün sonu ise sahilde yapılan yürüyüş sonrası tatlı keyfi oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here