“CHP Örgütlerimizin de Talebi Önseçim”

0
69

bülent bozdoğan5İskenderun CHP Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan: “CHP Örgütlerimizin de Talebi Önseçim”

CHP Karayılan Beldesi Teşkilatını ziyaret ederek, Hatay’daki İl ve İlçe CHP Örgütlerinin aldığı önseçim kararını parti tabanının da desteklediğini söyleyen İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan, “Partililerim gibi ben de ön seçim istiyorum” dedi.

 İskenderun’u yönetmeye talip olan aday adaylarından ilk kez bir ziyaretin gerçekleştiğine dikkat çeken Karayılan İlçe Başkanı Mustafa Kemal Saygılı,  Bozdoğan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karayılan CHP İlçe Yönetimi de ziyarette hazır bulundu.

Bülent Bozdoğan, konuşmasında CHP’nin Erzin’den Arsuz’a kadar kendi içindeki kopukluğu gidermek için çalışmalar yapacağını belirtti. Beldelerin sorunlarına kimsenin el atmadığını söyleyen Bülent Bozdoğan, siyasi bir kurum olarak teşkilatlardan sorumlu olacak kişilerin Belediye Başkanları, Milletvekilleri varsa Bakanların desteğinin olması gerektiğini vurguladı.

CHP’nin Arsuz’da belde teşkilatlarında fazla sıkıntı olmadığını söyleyen CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan; “AKP büyük şehri ele geçirmek için beldelerde halka maddi-manevi destekler sunacak!” dedi.

Bozdoğan, konuşmasında İsdemir sınırları içinde kurulması gündeme gelen 2. OSB’deki arazilerin iki firmaya peşkeş çekilmesinin sonucu olarak yerel seçimlerde söz konusu firmaların AKP’ye maddi destek sunacağın savunarak; “Biz boy boy afiş açamıyoruz. Çünkü kolay kazanan kolay harcar” dedi.

Mevcut başkanı da eleştiren Bozdoğan; “Bu yöre kendi insanını tanıyarak destekleyecektir. Ben de bu yörenin bir insanı olarak her zaman desteğimi sunacağım. Belediye Başkanımızın tek kusuru parti tabanımıza ve örgütümüze destek vermedi ve ben CHP’li bir belediye başkanıyım” demedi. Yiğidi öldür hakkını yeme demiş atalarımız. Başkanımız iyi işler yaptı. Ancak yeterli mi? Hayır” diye konuştu.

Önseçimi desteklediğini ifade eden Bozdoğan; “İl ve ilçe teşkilatının aldığı karar doğrultusunda partimizin ön seçim yaparak demokratik bir ortamda partililerimizi seçim havasına sokacak, kitleleri arkasından koşturacak ve beldelere de hitap edebilecek bir aday çıkmasını ben de parti tabanı gibi istiyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here