CHP Milletvekili Mevlüt Dudu; “CHP, Çare Olacak”

0
95

mevlüt dudu (1)Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Av. Mevlüt Dudu, Ankara’da gerçekleştirilen aday tanıtımı toplantısından sonra ayağının tozuyla geldiği Hatay’da seçim çalışmalarına başladı.

1 Kasım seçimlerinin CHP ve ülkemiz için çok büyük önemi olduğunu hatırlatan Milletvekili Dudu; “Partimiz iktidar yolunda kararlı adımlarla ilerliyor, CHP her zaman halkın yanında, halkla birliktedir. Seçim bildirgemiz ortada; CHP’de önce insan, önce birlik, önce Türkiye ile önceliklerimizi belirledik. Önce rant, sonra rant diyenlerden 1 Kasım’da hesap soracağız” dedi.

Milletvekili Dudu, bugün, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve partililerle birlikte ilk olarak, Hatay İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde Assan Port Konteyner terminalinde yöneticiler ve çalışanlarla bir araya geldi.

mevlüt dudu (2)

Milletvekili Dudu ve beraberindekiler daha sonra, Payas’a ve oradan da Dörtyol’a giderek çalışmalara devam ettiler. Payas’ta CHP İlçe Örgütü’nde partiler ve vatandaşlarla birlikte olduktan sonra, Payas sahilinde balıkçı barınağını ziyaret edip, Balıkçı esnafının sorunlarını dinlendikten sonra çözüm önerileri üzerinde konuştular.

Sonrasında, Payas’ta seçim çalışmalarına devam eden gurup, Payaslılarla kıraathane, park ve caddelerde bir araya gelerek sohbet ettiler.  Payaslıların candan ilgi ve destekleri karşısında çok mutlu olan Milletvekili Dudu ve beraberindekiler Dörtyol’a geçerek, Dörtyol  Yeniyurt mahallesinde, Büyükşehir Belediyesinin desteği ile yenilenen Merkez Camiinde incelemelerde bulundular ve mahalle sakinleri ile bir araya geldiler. Karakese mahallesinde ev toplantılarına katılıp, mahalleli ile sohbet eden grup, Dörtyol’da çay bahçeleri ve parkları dolaşarak vatandaşlara ve esnafa CHP’nin seçim programı hakkında bilgi verdiler.

Dudu vatandaşların sorusu üzerine; “Hepinizin dili olmaya, sözü olmaya kararlıyız. Dertlerinizi dinliyoruz, CHP çare olacak. CHP 1 Kasım’da iktidarda olacak. Bizlere ve CHP’ye destekleriniz bizi  gururlandırıyor. Hep birlikte iktidar yolundayız. CHP’nin yolu açık olsun” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here