CHP Milletvekili A.Adayı Kamil Turan Karayılan Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

0
69

kamil turan5Turan; “Adalet İçin CHP’ye İhtiyaç Var”

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Mustafa Kamil Turan ve çalışma arkadaşları Karayılan Mahallesi’nde partililerle bir araya geldiler.

Büyükşehir yasasıyla beraber Karayılan beldesinin kapatılarak mahalleye dönüştüğünü iktidarın seçim kazanmak için masa başında cetvellerle Hatay’ı böldüğünü söyleyen Turan; “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanabilmek için her şeyi göze alan, Hatay halkının kardeşliğiyle son derece tehlikeli bir şekilde oynayan bu iktidarın hayallerini yine Hatay halkı yıktı. Yaptıkları tüm planlar boşa çıktı” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisinin Hatay’da Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde kısıtlı bütçeyle ve devletin tüm gücüne karşı mücadele verdiğini söyleyen Mustafa Kamil Turan; “Büyükşehir Belediyesini kardeşliğimizi, dayanışmamızı, birlikteliğimizi bozmadığımız ve en önemlisi inancımızı kaybetmediğimiz için kazandık. İskenderun’daysa birlikteliğimizi, dayanışmamızı ve güzel günlere olan inancımızı yitirdiğimiz için kaybettik” dedi.

Siyasetin ekip işi olduğunu ve insan odaklı olması gerektiğini söyleyen Turan; “Siyasette insana ulaşmak dokunmak gerekir. Örgütünüzle bağınız yoksa siyaset yapamazsınız, verim alamazsınız.  Diktiğiniz fidan büyümez. Dünyanın en güzel yemeğini yapsanız da tatsız olur. Ben halkıma, örgütüme, insanıma güvenirim. Kaybetmemizin en büyük nedeni birlikteliğimizi, dayanışmamızı yitirmemizdendir. Güzel günlere inancımız sürsün 2019’da İskenderun’da tekrar CHP bayrağını hep beraber dalgalandıracağız. Milletvekili olmam halinde en büyük siyasi uğraşım bu olacaktır” dedi.

7 Haziran 2015 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinin iktidara geleceğine inandığını söyleyen Mustafa Kamil Turan; “Özgürlük için, adalet için, yandaşların değil halkın refahı için ülkemizde derhal CHP iktidarına ihtiyaç var. Partimizin de iktidara ulaşabilmek için sol ve sosyal demokrat çizgisinden ödün vermeden programlarında, yöntemlerinde ve kadrolarında yenileşmeye ihtiyacı var. Çalışkan, üretken, halka güven veren ve en önemlisi örgütte ayrım yapmayacak, örgütü ayağa kaldıracak kadrolara ihtiyaç var. Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacak olan örgüttür. Bunu birlikte başaracağımıza inandığım için Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekilliğine aday oldum” diyerek sözlerini tamamladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here