CHP Kırıkhan İlçe Başkanına Saldırı!

1
103

chp saldırı kınama1CHP Kırıkhan İlçe Başkanı İsmet Buğdaycı, evinin önünde saldırıya uğradı. Edinilen bilgilere göre, gece saat 23.00 sularında Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evine girmek isterken 2 kişinin saldırısı sonucu kafasından yaralanan CHP İlçe Başkanı İsmet Buğdaycı, Kırıkhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Buğdaycı’nın sağlık durumunun iyi olduğu ve evinde istirahata çekildiği öğrenildi.

Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışmada, saldırının yapıldığı yere yakın yerde bulunan benzin istasyonundaki güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı. Saldırıyı gerçekleştirenlerin Y.Ç. (21) ile M.Ç. (19) olduklarını tespit eden polis, kısa sürede zanlıları gözaltına aldı. Yakalanan zanlılar ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Buğdaycı; “Milletvekili adayımız Birol Ertem, seçim çalışmasından dönüşte beni evimin önünde bıraktı. Evimin dış kapısını açmaya çalıştığım da arkam dönüktü, birden arkamdan kafama sert bir cisim ile vuruldu arkamı döndüğümde şahısların 2 kişi olduğunu gördüm ama yüzlerini tam hatırlayamıyorum” dedi.

Başkan Culha’dan Kınama…

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da olayla ilgili yazılı bir kınama mesajı yayınladı. Culha mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ehl-i Beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı (EHDAV) Basın Sözcüsü ve Özel Kalem Müdürü Sedat Bilgin ile CHP Kırıkhan İlçe Başkanı İsmet Buğdaycı’ya yapılan çirkin saldırıları şiddetle ve nefretle kınıyorum. Şiddetin her türlüsüne karşı olduğumu belirtirken, tüm dinlerin bir arada kardeşçe yaşadığı, barış ve hoşgörü şehri Hatay’da var olan birlik ve beraberliği, huzur ortamını kimsenin bozmasına da izin vermeyeceğimizin bilinmesini istiyorum. Yapılan iki ayrı saldırıda yaralanan Sedat Bilgin ile İsmet Buğdaycı’ya acil şifalar diliyor, saldırıyı yapanların bir an önce emniyet güçleri tarafından bulunup, adalete teslim edilmesini bekliyoruz.”

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here