CHP İl ve İskenderun İlçe Örgütü Bir Araya Geldi

0
28

Mansuroğlu; “Örgütü Güçlü Olmayan Bir Siyasi Partinin Başarılı Olma Şansı Yoktur”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar ve yönetimi, İskenderun İlçe Örgütünü ziyaret etti. Ülke gündemi ve partilerinin yereldeki çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunan CHP il ve ilçe örgütleri, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Pandemi koşulları gereği, az sayıda partililerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Başkanı Ramiz Parlar, misafirperverliklerinden ötürü ilçe örgütüne teşekkür etti.

Bir siyasi partinin başarılı olmasının güçlü örgütlerden geçtiğini savunan CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu; “Örgütü güçlü olmayan hiç bir siyasi partinin başarılı olma şansı yoktur. Bugün bizi ziyaret eden İl Başkanım Dr. Hasan Ramiz Parlar ve İl yönetim kurulu üyelerimizle samimi bir ortamda çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Tüm arkadaşlarımın gözlerinde halkın iktidarını kurmak adına gerekli arzu ve kararlılığı gördüm.

Bizleri birbirimizden ayrı düşüren bu pandemi sürecinin biran önce bitmesini diliyor ve bu samimi görüşmelerin tüm örgütü kapsayacak şekilde daha coşkulu ve daha kalabalık kitlelerle, daha sık bir şekilde gerçekleşmesini ümit ediyorum. Tüm sorunların tartışıldığı bu ziyarete katkı sunan örgütüm adına teşekkür ediyor, beraber olamadığımız tüm arkadaşlarımdan özür diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde değerlendirmede bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here