CHP İl Başkanı Dr. Parlar’dan Yeni Yıl Mesajı

0
24

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, parti devletinin yerine tüm yurttaşların özgür yaşadığı bir Türkiye diledi.

CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında; yeni yıla dair temennilerini dile getirdi.

2021 yılının her açıdan zor bir yıl olduğuna işaret eden Dr. Parlar; “COVİD 19’un etkileri devam ederken, yurttaşlarımız nasıl geçineceklerini düşünmek zorunda kaldı. En temel gıda ürünlerinde ciddi artışlar yaşandı. Emeklisi, esnafı, memuru tüm yurttaşlarımız dertli. Türkiye, bugün bir parti devletiyle yönetiliyor.

Türkiye’nin çalışan ve üreten kesimleri üretimden hak ettikleri payı alamıyor. Esnafımız, vergi ve kredi borçlarını ödeyemiyor. Sattığı malın yerine yenisini koyamıyor. Çiftçilerimiz, yüksek girdi maliyetlerini karşılayamıyor. Yeni yılla ülkeyi yönetemeyen iktidarın da değişme vakti geldi.

Yeni yılın tüm yurttaşlarımızın hakça paylaşıp, adilce bölüştüğü bir yıl olmasını diliyorum. tüm partililerimizin ve vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, sağlık ve huzur diliyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here