CHP Heyetinden Savaş’a Ziyaret

0
20

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Spor Kurulu Başkanı ve Genel Başkan Başdanışmanı Kenan Nuhut, bazı ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize geldi. Nuhut, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Parlar ve  Nuhut, beraberindekilerle birlikte ilk olarak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ ı ziyaret etti. Parlar ve Nuhut, Başkan Savaş ile ülke gündemini değerlendirerek görüş alışverişinde bulundular. Ayrıca yerel gündeme dair de sohbetin olduğu ziyarette Hatayspor’ un son durumu da masaya yatırıldı.

CHP Hatay İl Başkanı Parlar ve Spor Kurulu Başkanı, Genel Başkan Başdanışmanı Kenan Nuhut daha sonra Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) binasına giderek, federasyon başkanı Mehmet Öztürk ve yönetimi ile amatör spor kulüplerinin sorunları üzerine görüşme yaptı.

İkili daha sonra son olarak Süper Ligde mücadele eden Atakaş Hatayspor tesislerinde, kulüp başkanı Nihat Tazeaslan ve kulüp yöneticileri ile de buluştu.

CHP Hatay İl Başkanı Parlar, ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede; “Yaptığımız çok yararlı görüşmeler ve misafirperverlikleri için Sayın Başkanımız Savaş’a, Sayın Öztürk’e ve yönetimine, Sayın Tazeaslan ve yönetimine şükranlarımı  sunuyorum. Ziyaretlerimizde ilimiz için yapılması gereken ciddi projeleri de görüşerek neler yapılabilir noktasında görüş alışverişinde bulunduk” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here