CHP Heyeti Almanya’da

0
94

chp heyeti1Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekilleri Av. Refik Eryılmaz ve Av. Mevlüt Dudu’dan oluşan bir CHP heyeti, Almanya’da Alman Siyasi Parti Liderlerinin de katıldığı etkinliklere katıldı.

Almanya-Aalen Belediye Başkanı Thilo Rentschler, CHP heyeti onuruna verdiği yemeğe IG Metal Sendikası Başkanı Roland Hamm ile birlikte katıldı.

chp heyeti2

Almanya ziyareti kapsamında açıklamalarda bulunan Milletvekili Refik Eryılmaz: “Kardeş şehir Aalen’de Belediye Başkanıyla makamında bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda, her iki kardeş şehir arasında Kültür, Eğitim, Spor, Turizm ve Ticari alanda ne tür ortak projeler geliştirilebileceğimiz, bu alanda geliştirilecek ortak projeler için Avrupa Birliği fonlarından nasıl yararlanabileceğimizi değerlendirdik. Ayrıca Almanya’nın gelişen teknolojisinden ve tecrübelerinden nasıl yararlanılabileceğimizi de konuştuk. Bu alanlarda ne tür somut adımlar atılabileceğini değerlendirmek üzere Aalen Belediye Başkanı en kısa sürede bir heyetle birlikte ilimizi ziyaret edecektir” dedi.

Aalen şehrindeki programını tamamlayan CHP heyeti bir dizi temasta bulunmak üzere daha sonra Stutgart’a geçti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here