CHP Gençlik’te ‘Mert Üs’ Dönemi

0
245

Geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden Avukat Erdem Harmaoğlu’nun yerine CHP İl Yönetimi tarafından, Mert Üs CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı.

Göreve getirilmesinin ardından bir açıklama yapan CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Mert Üs; “Geçen hafta itibariyle kıymetli İl Başkanım vesilesiyle İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Beni bu makama layık gören tüm yoldaşlarıma teşekkür ederek başlamak istiyorum. Sağ olun” dedi.

Makamlar, koltuklar, rütbelerin hedefe giden yolda birer basamak, birer araç olduğunu kaydeden Üs; “Biz bir hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Bu hedef Mustafa Kemal’in gösterdiği, partimizin yıllardır güttüğü laik, çağdaş ve halkçı yapıdan başka bir yolda değildir. Hedefe ilerleyişte yanımızda yer almak isteyen hangi arkadaşımız olursa olsun ona kapımız sonuna kadar açıktır. Bilmenizi isterim ki bizler bütünleşmenin, birleşmenin gücüne sonuna kadar inananlardanız.

Ben tüm genç arkadaşlarımı yanımda istiyorum. Hep birlikte çalışalım. Buna şehrimizin de ülkemizin de partimizin de ihtiyacı var. Birlikten güç doğacaktır. Bunu hep beraber deneyimleyeceğimize inanıyorum. Ben Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın devrimci ruhuyla, milliyetçi yanıyla ve halkçı kimliğiyle ALTI OK’UN hakkını vermeye geldim. Bu yolda yanımda yürüyecek herkese selam olsun. Görevimin, teşkilatımızdaki herkese hayırlı uğurlu olmasını diler, hepinize saygılarımı sunarım” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here