CHP Belen’de Parti İçi Eğitim

0
78

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezince düzenlenen ‘CHP’de Parti İçi Eğitimin Kurumsal Yapısı ve İşleyişi’ konulu eğitim semineri, CHP Belen İlçe Başkanlığında 24 Mart 2013 Pazar günü gerçekleştirilecek.

Eğitim ile ilgili bilgi veren CHP Belen İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen; “Genel Merkezimizin üyeyi daha bilinçli ve olaylara vakıf bir üye olması doğrultusunda düzenlediği parti içi eğitimi kapsayan ‘CHP’de Parti İçi Eğitimin Kurumsal Yapısı ve İşleyişi’ konulu Eğitim semineri bu hafta sonu ilçemizde düzenlenecek. CHP Belen İlçe Başkanlığımızda kayıtlı 25 üyeye, 23 ve 24 Mart 2013 günü Belen’de iki gün sürecek parti içi eğitim semineri verilecek” şeklinde konuştu.

Eğitim vicdani sorumluluk gereği olduğuna da işaret eden Bilen; “Parti içi eğitimin önemi, parti içi eğitimin amacı ve yararı, parti eğitim alanında işbirliği, sürecin planlanması gibi konuların işlenerek varılması düşünülen nitelikli üye potansiyeline ulaşılmasıdır. Bu kalitenin de eğitimle gerçekleşeceğinin de altını çizerek sorumluluğunu üstlendiğimiz CHP üyeliğinin de hakkını teslim etmenin vicdani sorumluluğunu da bir nebzede olsa gerçekleştirmektir. Partimizi hak ettiği seviyeye yani iktidara taşındığında üyenin görevini ifa da başarılı olduğu sonucunu da aldıktan sonra bu sorumluluğun hakkını vermiş olacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here