CHP Belen İlçe Başkanı Yüksel Gadir Hum’u Kutladı

0
87

chp belen13CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, geçtiğimiz gün kutlanan Gadir Hum Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Mesajında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Yüksel; “Vatanımızın kazanılmasında her etnik kimlik gibi Alevi vatandaşlarımız da Al bayrağımız için şehitlik mertebesine ulaşmış ve ülkemizin bağımsızlığı için kendilerine düşen görevi sonuna kadar yapmışlardır. Al bayrak altında yaşamaktan bir gün bile şüpheye düşmeyen Alevi vatandaşlarımız bu kadar fedakârlıklarına rağmen hak ettikleri değeri maalesef görememiş, bugünkü iktidar tarafından ötekileştirilmeye ve sömürülmeye devam edilmişlerdir. Ülkemizde yaşayan her toplum gibi Alevilerde vergilerini ödemiş ülkemizin kalkınmasında da görevlerini yapmışlardır.

Ülkemizin hiçbir bölgesinde kamuda üst düzeyde bir Alevi vatandaşımızı göremezken bugünkü AKP hükümetinin sözüm ona demokrasiden ve haktan söz etmesi sadece ve sadece lafta kalmış ve bu durumda kapalı kapılar arkasından Alevi vatandaşlarımıza bugünkü hükümetin bakış açısını göstermiştir. Aleviler Atatürk’e ve Cumhuriyete bağlılıkları herkesçe bilindiği üzere çağdaş yaşamda da yerlerini almış bir toplumdur. Bu duygu ve düşüncelerle Ülkemizde ve dünyada yaşayan bütün Alevi canların Gadir Hum Bayramlarını kutlar sağlık ve esenlikler dilerim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here