CHP Belen İlçe Başkanı Sabriye Uçum’dan Eleştiri!

0
96

chp belen ilçe bşk1“CHP’liyim Diyenlerin CHP’li Olmadıklarını Gördük”

Geride kalan 30 Mart 2014 seçimlerini ve seçim sürecini değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanı Sabriye Uçum, tüm partililer olarak hep birlikte gece gündüz çalıştıklarını, emek verdiklerini ifade etti ve kendilerine destek veren vermeyen herkese teşekkür etti.

Halkın karşısına her zaman doğrularla çıktıklarının altını çizen Uçum; “Yapacaklarımızı, olması gerekenleri, halkın şikâyetleri doğrultusunda anlattık. Şikâyetleri halk kendisi dile getiriyordu. Her kapıdan mutlu ayrıldık. Bir tek amacımız vardı temiz ve düzgün bir siyaset yapıp elli yıldan beri değişmeyen Belen’in kaderini değiştirmekti. Her seçim döneminde olduğu gibi bu seçimde de önümüz kesildi. Başarılı olmamamız için iki taraftan kıskaca aldılar. Başarılı olmamamız için hiçbir sebebimiz yoktu” dedi.

Adaylarının Belen’de sevilen, on bir yıl ilçe başkanlığı yapmış, halkın sorunlarıyla birebir ilgilenmiş, işi olmayanlara iş bulma mücadelesi vermiş bir kişi olduğunu hatırlatan Uçum; “Fevzi Yüksel, kendini her yönüyle kanıtlayan bir adaydı. Meclis listemizi de büyük bir titizlikle iş yapabilecek kişilerle, her meslek grubundan oluşturduk. Samimi olmak, dürüst olmak, ilkeli olmak, vatanı sevmek ile işe başladık. Herkesi de kendimiz gibi kabul ettik. Zaman içerisinde CHP’liyim diyenlerin CHP’li olmadıklarını gördük. Yüzümüze bir türlü arkamızdan da başka türlü konuşuluyordu. Yıllarca çalışmalarımızı, emeğimizi hiçe sayarak halkı etkilemeye çalıştılar. Karşımızdaki güçlere yenik düştük.

Bu kadar zorluklara, ihanetlere rağmen 2009 yerel seçimlerine, 2011 genel seçimlerine göre azımsanmayacak bir yükseliş gösterdik. Bize oylarını veren vatandaşlarımız, bir bardak çayımızı bile içmeden canla başla desteklediler. Bu da bizim umudumuz oldu. Onlara teşekkür ziyaretlerimizi başlattık. Halkla birlikte nasıl iktidara geliriz? Çözüm arayışları içine girdik. Biz Belen’de CHP ruhunu geliştirmeye, genç katılımcılarla da partimizi ilçemizde büyütme mücadelesi verdik, vermeye de devam edeceğiz.

Biz kendi projelerimizle yola çıktık çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Eksiklerimizi tespit ettik. Kendimizi daha iyi ifade ederek insan onuruna yakışır bir çözüm ile halkımızın yanında olacağız. Mücadele varsa çare de vardır.  Onurlu mücadelemizden taviz vermeden dik duruşumuzla projelerimize proje katarak bir öncekinden daha çok çalışarak Belen’de bütün halkımızı kucaklayarak bize oy veren vermeyen herkese teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here