CHP, Belen de Varım Diyor!

0
43

chp belen19Yüksel; “Yerel Seçimler Kurtuluş Mücadelesinin Başlangıç Noktasıdır”

İskenderun Gazeteciler Cemiyetini dün ziyaret CHP Belen İlçe Yöneticileri, gündeme ilişkin konulara değinirken, şu anda Belen Belediyesine CHP’den 4 tane aday adayı olduğunu da duyurdular. CHP İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, karşılarına hangi partiden kim aday olursa olsun, oturup iyi hesap yapması gerektiğini de dile getirirken, Belen’de CHP’nin güçlü geldiğini unutmamalarını da istedi.

Ülke gündemini de değerlendiren CHP Belen İlçe Başkanı Yüksel; “Güzel ülkemiz tarihinde ilk defa bu kadar yalnız, çaresiz ve geleceğe karamsar bakar hale gelmiştir. Cumhuriyet tarihi boyunca ilk defa her alanda bölen, parçalayan bir iktidar tarafından yönetilmektedir. İlk defa kendi, halkına zulüm, şiddet uygulayan kendine biat etmeyenlere acımasızca saldıran bir iktidar tarafından yönetilmektedir. İlk defa teröre teslim olan terör karşında diz çöken, teröristin ayağına giden ve isteklerini bir-bir yerine getiren bir iktidar tarafından yönetilmekteyiz.

Çocuklarımızı Bölmeyin!

Binlerce insanın katili yattığı yerden terör örgütünü yönetmekte ve yönlendirmektedir. Ülkeyi de yönetir hale gelmesine sebep olan bir iktidar tarafından yönetilmekteyiz. Terörist başının Türkiye Cumhuriyetinin yazısını ve andımız kaldırılsın ricasını hemen yerine getiren bir iktidar tarafından yönetilmekteyiz. Ülkeyi yönetenler eli öpülesi öğretmenlerin gününü polisin copu ve şiddetiyle kutlamışlardır. Her alanda ülkemizi bölen bu iktidara seslenmek istiyorum; her alanda böldünüz, yeter artık çocuklarımızı bölmeyin! Cumhuriyet tarihinde ilk defa ülkeyi yöneten bir iktidar bölünmenin ve gericiliğin merkezi olmuştur. Kutsal dinimiz İslam’ın men ettiği yalan, dolan, yolsuzluk ne varsa yapılmaktadır. Ülkemiz etnik mezhepsel bölünmeden sonra cinsiyet alanında da bölünmektedir” dedi.

Ses Çıkarmayanlar Tarihi Vebal Altındadır

Bu iktidarla yola çıkan, kurucusu olan devlet adamı Abdullatif Şener’in ‘Bu iktidar içinde rant, vurgun ve talan olmadan 1 km yol bile yapmaz’ sözünü de anımsatan Yüksel; “Hızla geriye, karanlığa, bölünmeye, parçalanmaya doğru ilerliyoruz. Buna dur demek, dur diyebilmek ülkesini, geleceğini düşünen herkesin tarihi görevidir. Bundan geri duran zulme, haksızlığa, baskıya, hukuksuzluğa karşı sesini çıkarmayanlar tarihi bir vebal altındadır. Önümüzdeki yerel seçimlere bir yerel seçim gözüyle bakamayız. Birilerinin belediye başkanı, belediye meclis üyesi olacak gözüyle de bakamayız. Yerel seçimler kurtuluş mücadelesinin başlangıç noktasıdır. Ülkesini, geleceğini düşünen insanların diriliş noktası olmalıdır” diye konuştu.

Seçimlere Güçlü Bir Şekilde Giriyoruz

Yerel seçimlerde Belen’de CHP’nin başka bir partinin adayına destek vereceği yönünde yapılan spekülasyonlara da değinen Yüksel; “Belen’de mevcut üç aday adayımız var ama şuanda aday adayı sayımız 4’e çıkmıştır. Yönetim olarak kendi aralarında uzlaştırıcı bir yola giderek, aday sayımızı teke düşürmek istiyoruz. Bunu sağladıktan sonra da adayımızı görkemli bir tören ile kamuoyuna duyuracağız. Bizler Belen CHP olarak, siyasi abdestimizden eminiz. Siyasi arenada emek mücadelesi veriyoruz. Türkiye’nin aydınlık yüzünü Belen’de de gösteriyoruz. Karşımızda kim hangi partiden aday olursa olsun, oturup iyi hesap yapsın. Bu seçimde CHP’de var. Kendi adayımızı çıkarıp, en yüksek oyu alacağımıza da inancımız vardır” diyerek, seçimlere güçlü şekilde gireceklerinin de mesajını verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here